Εξοχικά Διαμερίσματα στο Χόρτο Πήλιο

Greek English

Απολαύστε μοναδική διαμονή με ανέσεις και ωραίο περιβάλλον στις διακοπές σας στο Χόρτο, το παραθαλάσσιο και πανέμορφο χωριό του Πηλίου


- Διαμερίσματα Μελίες -

Το Πήλιο βρίσκεται στην Κεντρική Ελλάδα και είναι από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές περιοχές της. Είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε ηρεμία, γαλήνη και αμέτρητες φυσικές ομορφιές και δραστηριότητες κοντέ στην φύση. Είναι ιδανικός προορισμός για διακοπές όλο τον χρόνο.

Το Πήλιο βρίσκεται στην Κεντρική Ελλάδα, σχεδόν ανάμεσα στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, προσκαλώντας τους ταξιδιώτες να γνωρίσουν τα πανέμορφα τοπία του και την ζεστή φιλοξενία των κατοίκων του. Εδώ τα βουνά και η θάλασσα βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία για διακοπές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Με τις χρυσαφένιες αμμουδιές στα νερά του Αιγαίου και του Παγασητικού, τις καταπράσινες πλαγιές που το χειμώνα είναι σκεπασμένες με χιόνι, το Πήλιο είναι ιδανικός προορισμός για διακοπές όλο τον χρόνο. Είναι μέρος όπου οι επισκέπτες έρχονται σε απόλυτη επαφή με την φύση και απολαμβάνουν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Σε όλη την επικράτεια του Πηλίου θα συναντήσετε ορεινά ή παραθαλάσσια χωριά και οικισμούς με πανέμορφα τοπία και πολλές προτάσεις για την διαμονή και την διασκέδαση σας. Όλα ακολουθούν την παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και όλα συμπληρώνουν απόλυτα την εικόνα του Πηλίου που το έχει κάνει γνωστό για την ιστορία, την παράδοση και την ζεστή φιλοξενία των κατοίκων του.

Ένα τέτοιο χωριό είναι και το παραθαλάσσιο θέρετρο του Πηλίου το Χόρτο, που απέχει από τον Βόλο 46 χμ. και σας προσφέρει μοναδικές στιγμές διακοπών στο Πήλιο.

Εδώ στο γαλήνιο και γραφικό Χόρτο θα βρείτε τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα "ΜΕΛΙΕΣ", που σας προσφέρουν άνετη και ευχάριστη διαμονή στις διακοπές σας και ένα ζεστό καλωσόρισμα.

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα καλωσορίσουμε και εσάς στο πανέμορφο χωριό μας και θα σας προσφέρουμε αξέχαστη διαμονή στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα "ΜΕΛΙΕΣ", που λειτουργούν από Απρίλιο μέχρι και Οκτώβριο, προσφέροντας σας αξέχαστες στιγμές και μοναδικές υπηρεσίες.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαμερίσματα "ΜΕΛΙΕΣ", μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε σε ότι χρειάζεστε. Το κατάλυμα Μελιές συμμετέχει στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του Ε.Ο.Τ.